Om JAEL AB

Jörgen Andreassons El AB, även kallat JAEL, är ett helägt företag av Anneli och Jörgen Andreasson med huvudkontor i Kareby, Kungälv som ligger två mil norr om Göteborg. Företaget har elva anställda samt åtta servicebilar för snabba insatser. Vi är ett engagerat team och har varit verksamma över hela Västra Götaland sedan 1989 då Jörgen startade företaget. Vi är stolta över att idag ha ett innovativt team med en bred inriktning, stor nyfikenhet och en växande kompetens.

Våra två största verksamhetsområden är installation och automation. Det säkerställer kortast möjliga ledtid ihop med att våra kunder bara behöver ha en kontakt, från projektstadiet till installation och idriftsättning, vidare till eventuell service och kundsupport.

En av många specialkompetenser är automatik i industrimiljö och i exklusiva villor och lägenheter – ett område som ökar mycket och ger många intressanta fördelar. Vi är också specialutbildade inom solenergi och installationer av hela system – ett mycket spännande framtidsområde för minskade elkostnader och en hållbar miljö.

Vi rekommenderas även av Kungälvs kommun för elsanering i privata hem för elöverkänsliga personer. Självklart erbjuder vi service på samtliga av våra uppdrag.

Välkommen till JAEL!

  • elko_1
  • eio_1
  • hager
  • KNX
  • garo